Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

de Bya Ralu in Pui, 21 Mai 2019 | 2463 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • unt
  • 2 portocale mari
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei usturoi
  • apa
  • condimente
  • salvie proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi:

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline.

Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si turnam deasupra sucul de portocale stors.

Se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru circa 30 minute, se scoate se stropeste cu sosul de portocale.

Cartofii se spala bine, se taie bucati mari, ceapa o taiem solzisori, iar usturoiul il strivim.

Se adauga in tava langa pui si se la la cuptor pana cand puiul se rumeneste bine si cartofii se inmoaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

23.05.2019, 20:28

Mmmm, eu deja mi-am pregatit tacamurile!

Bya Ralu 1

31.05.2019, 13:24

Anett 1

27.12.2021, 20:21

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu masline